George Puşcaş, în mare formă după accidentare! Ce a declarat atacantul, după primul gol în 2021

Sursa foto: Profimedia Images

George Puşcaş a revenit extrem de motivat pe teren, după ce nu a mai jucat aproape 4 luni de zile ca titular din cauza unei accidentări.

Atacantul a marcat singurul gol al lui Reading, în minutul 24, în întâlnirea de pe teren propriu cu cei de la Blackburn şi se menţine cu echipa pe locul 5 în Championship, poziţie care duce la disputarea unui baraj la finalul sezonului.

puscas george reading profimedia 0561388193 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

La finalul meciului, Puşcaş a oferit pria reacţie. Acesta s-a arătat încântat pentru faptul că a putut evolua toate cele 90 de minute care i-au fost date de antrenorul Paunovic.

,,În sfârșit! Am reușit să joc 90 de minute și să câștigăm. A fost o perioadă dificilă pentru mine și sunt foarte fericit că am câștigat, având în vedere că a fost un meci greu. Au trecut patru luni de la ultimul meu joc ca titular. Azi am arătat ca o echipă de calitate, am știut cum să ne apărăm, nu am primit gol, iar cele mai importante sunt punctele.

puscas reading

Trebuie să continui la fel, să mă antrenez și mai bine. Mă simt bine, sunt pregătit și sper ca în cele 12 jocuri rămase să rămânem sus în clasament și să le aducem bucurie fanilor la finalul sezonului.”, a declarat George Puşcaş, după jocul de ieri.

3 goluri în 13 meciuri a strâns George Puşcaş pentru cei de la Reading, în acest sezon, în toate competiţiile.

4.800.000 de euro este cota de piaţă a atacantului, potrivit transfermarkt.com.

puscas reading

Citeşte şi VIDEO | Pușcaș, primul gol după 4 luni de zile! Atacantul a adus victoria pentru Reading