George Pușcaș, aproape de un transfer în prima ligă spaniolă

Clubul spaniol Real Sociedad este interesat de transferul atacantului George Pușcaș de la Inter Milano. În sezonul trecut, românul în vârstă de 22 de ani a fost împrumutat la Benevento (Serie A) și Novara (Serie B).

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport și publicația bască El Diario Vasco (San Sebastian) scriu că Real Sociedad negociază transferul internaționalului român.

Real Sociedad a avut un sezon dezamăgitor în LaLiga, clasându-se pe locul 12.

George Pușcaș mai are contract până în 2020 cu Inter Milano, dar ar putea fi cedat pentru aproximativ 4 milioane de euro.

Pușcaș a început sezonul 2017-2018 în Serie A, la nou-promovata Benevento. A reușit un singur gol în 11 apariții. În iarnă, a fost împrumutat la Novara, pentru care a marcat 9 goluri în 19 meciuri.

George Pușcaș a debutat la prima reprezentativă în meciul amical cu Chile (3-2), în care a dat o pasă de gol pentru Budescu. A jucat și în victoria cu Finlanda, de la Ploieşti, scor 2-0.

george puscas

Doi fotbaliști români evoluează în prima ligă spaniolă, Cristian Ganea (Bilbao) şi Alin Toşca (Betis).

Presa din Țara Bascilor scrie că antrenorul lui Real Sociedad, Asier Garitano, îl are în vizor și pe atacantul paraguayan Antonio Sanabria, de la Betis Sevilla. Sanabria, care a înscris 8 goluri în sezonul precedent de campionat, este mult mai scump decât George Pușcaș.

7,5 milioane de euro este cota de piață a lui Antonio Sanabria.