George Copos și împărțirea banilor: “Nu știu cum calcula primele, dar mereu ieșeau la virgulă!”

Robert Ilyes (47 ani), antrenorul secund al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe a povestit despre George Copos, fostul patron al Rapidului cum calcula minuțios banii.

Robert Ilyes, care a evoluat în Giulești între 2002 și 2005 a povestit cum fostul patron al alb-vișiniilor, George Copos calcula cu precizie primele jucătorilor dar și cum îi sfătuia să aibe grijă de bani.

“Ținea mult la jucători. Nu știu cum socotea el mereu primele de joc. Ne plătea în dolari. Mereau ieșea la virgulă: 333 de dolari și 33 de cenți. Ne dădea la virgulă. Nu ridica, nu rotunjea niciodată.

robert ilyes rapid profimedia 0017130539
Sursa Foto: Profimedia Images (PHOTO DANIEL MIHAILESCU)

În schimb, venea mereu și ne dădea sfaturi, ne învăța să cumpărăm aur. Avea grijă de noi, să nu pierdem banii. Știa ce poți face cu banii! Nu prea am urmat sfaturile. Bine, nici contractele nu erau ca acum” a declarat Robert Ilyes pentru gsp.ro

Fostul mijlocaș central al giuleștenilor a mărturisit că din cauza banilor a plecat de la formația de sub podul Grant.

“După ce am bătut Stuttgart și ne-am calificat, mi se oferise o prelungire cu un salariu mult mai mic decât ceea ce luau nou-veniții, jucători care nu făcuseră nimic pentru Rapid. Am fost dezamăgit” a declarat Robert Ilyes pentru sursa citată.

Citește și FOTO VIDEO | Stadionul Rapid prinde contur! Noi imagini cu viitoarea arenă a giuleștenilor