Gaz Metan Mediaș urcă pe loc de baraj! Ely Fernandes, eroul oaspeților

Gaz Metan Mediaș a învins-o duminică, în deplasare, pe Juventus București cu scorul de 3-0 și urcă pe loc de baraj! Meciul a contat pentru etapa a șasea a play-out-ului Ligii I.

Eroul medieșenilor a fost Ely Fernandes care a reușit un hattrick. Acesta a punctat în minutele 27, 63 şi 70.

Scorul putea să fie și mai mare, dacă în minutul 57, Rondon reușea să transforme un penalty. Lovitura de pedeapsă a fost apărată de portarul gazdelor, Drăghia.

Meciul a avut și o fază discutabilă. Golul trei marcat de Fernandes a fost validat de centralul Andrei Chivulete, deși tușierul ridicase fanionul pentru o poziție de offside. Jucătorii lui Juventus au protestat momente bune, explicându-i centralului că tușierul a semnalizat poziție afară din joc. Chivulete a validat golul, motivând că mingea a fost atinsă de un jucător al Juventusului înainte să intre în poartă.

Juventus Bucureşti: Drăghia – Ciprian Petre, Walace, Leca, Popescu (Ciobanu ’46) – Simion – Drăghici (Constantinescu ’58), Rabei, Băjenaru (Kardeş ’46), Ştefan – Elek. Antrenor: Marius Baciu

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Creţu, Sokratis, Sârghi, Buşu – Cristea, Diogo (Popovici ’73) – De Freitas, Ely Fernandes, Olaru (Tîrcoveanu ’46) – Rondon (Chamed ’86). Antrenor: Cristian Pustai

Cartonaşe galbene: Popescu ’29, Drăghici ’38, Drăghia ’56 / Olaru ‘17

Arbitri: Andrei Chivulete – Bogdan Mihai Gheorghe, Imre Laszlo Bucsi – Adrian Viorel Cojocaru

Observatori: Ion Căţoi, George Ionescu

Spynews.ro