Gaz Metan Mediaș așteaptă ajutor de la FCSB pentru a ieși din insolvență

Gaz Metan Mediaș trebuie să facă rost de o sumă importantă pentru a ieși din insolvență. Medieșenii mizează pe faptul că vor transfera doi dintre cei mai importanți jucători, Carlos Fortes şi Darius Olaru, iar FCSB este destinația-țintă.

Cristi Pustai, directorul tehnic al medieșenilor, a vorbire despre o deschidere totală a clubului pentru negocierea acestor transferuri.

Pustai

Mai avem de plată 350.000 de euro pentru a ieşi din insolvenţă, din reorganizare. În 2-3 ani plătim aceşti bani.  Poate fi luat în calcul faptul că plecarea lui Olaru sau Fortes ne scoate din insolvenţă, dar nu suntem constrânşi să vindem. Dacă ar fi după mine, eu i-aş da drumul unuia dintre ei, dar aş cere procente, pentru că FCSB îi va vinde pe bani şi mai mulţi. Fortes şi Olaru sunt doi jucători foarte buni. Sunt pe val şi e păcat să nu îi dai când au rezultate“, a spus Pustai pentru ProSport.

Se pare că interesul FCSB pentru Fortes și Olaru este ridicat. Potrivit Fanatik, Darius Olaru (20 de ani) a semnat un precontract cu roș-albaștrii.

Tot de la FCSB am avut ofertă pentru el (pentru Carlos Fortes – n.r.), aşa cum a fost şi în cazul lui Olaru. Poate în iarnă îi vom vinde pentru o sumă bună“, a mai declarat Cristi Pustai.

carlos fortes

Portughezul Carlos Fortes (23 de ani) a fost adus în acestă vară, liber de contract. Atacantul a reușit patru goluri în zece etape în Liga 1.

darius olaru

Darius Olaru este mai atractiv pentru FCSB întrucât ar contribui la rezolvarea problemelor privind obligativitatea folosirii unui jucător U21 în Liga 1. Olaru, care poate juca atât în bandă, cât și ca atacant, a reușit un gol și două pase decisive în acest sezon.