”Gașca nebună” a fotbalului românesc, planuri de revenire în elită! ”Vrea să readucă echipa”

Fotbalul românesc ar fi mult mai frumos dacă ar lua parte la el cât mai multe echipe de tradiție, iar una dintre ele e pregătită de asta.

Sportul Studențesc are planuri să revină din nou în elita fotbalistică din România. Fostul atacant, dar și antrenor, Ionuț Mazilu, a declarat că omul de afaceri Vasile Șiman i-a dezvăluit ce intenții are în viitorul apropiat cu formația a cărei finanțator a fost.

profimedia 0038301319
Sursa foto: Profimedia Images, Paul Scharner (R). AFP PHOTO DANIEL MIHAILESCU,Image: 38301319, License: Rights-managed

Echipa „studenților” a intrat în faliment în 2017 din cauza gravelor probleme financiare. De atunci, trupa din Regie funcționează doar la nivel de copii și juniori. Ionuț Mazilu a fost atacant la Sportul Studențesc în perioada 1999-2006 și antrenor între anii 2014-2016. Acesta spune că Vasile Șiman este în continuare patronu echipei și că ar putea să revină în elita fotbalului românesc pe modelul Rapidul, pornind din Liga a 4-a.

“Baza din câte ştiu eu nu a fost niciodată a Sportului Studenţesc în acte sau a domnului Şiman. Ea a fost mereu închiriată. Dar tot ce ţine de istoria acestui club e în Regie. Acum nu mai e nimic. Acum sunt nişte suporteri care încearcă să reînvie echipa, dar e foarte greu.

DanPetrescu
Cezar Zamfir, Dan Petrescu, Sportul Studențesc

Din câte ştiu eu, da, clubul e tot al lui Vasile Şiman. Eu am avut o relaţie ok cu domnul Şiman. Din discuţiile mele cu el, îşi doreşte şi vrea, într-o perioadă nu foarte lungă, să readucă echipa în prim-plan. Dar sunt multe necunoscute în momentul de faţă. E posibilitatea de a pleca la fel ca Rapidul, din Liga a 4-a. În acest moment nu există altă variantă”a explicat Ionuț Mazilu, conform Look Sport.

dinita sportul

Sportul Studențesc este una dintre cele mai frumoase echipe din România. La începutul anilor 2000, ”gașca nebună” a fost aproape să ia primul titlu din istorie în Liga 1. Printre marii fotbaliști care au îmbrăcat tricoul ”studenților” se numără Gică Hagi, Mircea Sandu sau Gino Iorgulescu.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Formația a cărei ascensiune este dorită din tot sufletul: “Îmi crește inima doar când aud de echipa aia”