Real Madrid încearcă să scape în această vară de Gareth Bale, dar se confruntă cu un obstacol greu de anticipat. Practic, clubul madrilen nu are nicio ofertă pentru mijlocaşul galez!

Salariul mare al jucătorului (17 milioane de euro) şi accidentările repetate îl fac indezirabil pentru cluburile mari ale Europei. Real vrea să îl transfere cu orice preţ şi ia în calcul şi varianta unui împrumut, anunţă Marca.

Spaniolii au calculat cifrele lui Gareth Bale în cei şase ani petrecuţi la Real Madrid, iar concluzia nu este una care să îl avantajeze pe galez. Bale a fost accidentat de 29 de ori şi a ratat un meci din trei! Bale a pierdut din cauza accidentărilor 86 de meciuri şi a evoluat în numai 53% din totalul minutelor pe care le putea strânge în tricoul lui Real Madrid.

Şi salariul lui Bale este o problemă. Cu 17 milioane de euro pe sezon, galezul este cel mai bine plătit jucător din vestiarul lui Real Madrid după plecarea lui Cristiano Ronaldo. Mijlocaşul are contract cu Real Madrid până în 2022!

Manchester United, PSG sau Bayern sunt cluburile care ar putea deveni o soluţie pentru viitorul lui Gareth Bale.