Florin Gardoș a făcut dezvăluri inedite despre perioada petrecută la Steaua. Fundașul român dă clar de înțeles că Becali s-a implicat tot timpul în alcătuirea echipei și a povestit un episod din perioada în care a evoluat pentru roș-albaștri.

„Au fost nişte episoade care m-au deranjat, în momentul în care am aflat că patronul intervine şi… m-am simţit ca la PlayStation, că vine patronul şi pune jucătorii cum vrea el.

A fost doar un episod, nu vreau să spun cine era antrenor, iar eu nu am fost în lot şi am stat în tribună, cu patronul (n.n. Gigi Becali) şi am avut ocazia să văd cum se petrec lucrurile acolo. Am fost dezamăgit”, a dezvăluit Gardoș.

I-a găsit scuze lui Dică: „Steaua e acolo, în CV”

Fundașul crede că Nicolae Dică știa ce îl așteaptă la FCSB, însă știe de ce fostul mijlocaș al roș-albaștrilor a acceptat să lucreze cu Becali: „Cred că Dică se aştepta într-un fel să aibă problema asta şi sunt convins că nu i-a fost uşor deloc în acest sezon. Dar e un pas important pentru orice antrenor să fie la Steaua. E acolo, în CV”.

„Am fost dezamăgit. Am văzut totul altfel, am încercat să nu mai pun suflet atunci când nu jucam. Treaba antrenorului, în primul rând, la Steaua, e să-l convingă pe patron că un jucător merită să joace”, a mai afirmat Gardoș, la Telekom Sport.