GALERIE FOTO | Adversar din prima ligă pentru Petrolul! Cu cine joacă primul amical din această vară

Petrolul Ploiești se află în cantonamentul de pregătire de la Poiana Brașov. În primul meci amical din această vară, ”lupii galbeni” vor juca împotriva Chindiei Târgoviște.

Partida se va disputa pe stadionul „Carpați”, mâine, 29 iunie, de la ora 18:00. ”Lupii galbeni” vor fi la primul meci cu Flavius Stoican pe banca tehnică. De asemenea, astăzi, jucătorii Petrolului au avut două antrenamente: cel de dimineața, la sala de forță, și cel de după-amiaza, pe stadionul „Tineretului”.

Jucătorii pe care îi are Flavius Stoican la dispoziție:

Portari: Cezar Lungu, Cosmin Dur-Bozoancă

Jucători de câmp: Ionuț Cioinac, Alexandru Zaharia, Laurențiu Marinescu, Sergiu Arnăutu, Alves da Silva Walace, Alexandru Saim Tudor, Cătălin Ștefănescu, Mădălin Mihăiescu, Cristian Sîrghi, Ștefan Bărboianu, Alex Munteanu, Valentin Țicu, Mario Bratu, Robert Enache, Andrei Rus, Antonio Manolache.

Jucătorii noi prezenți astăzi în lot: Cristian Sîrghi (32 ani, fundaș central, de la Dunărea Călărași), Alexandru Munteanu (31 ani, mijlocaș, de la Dunărea Călărași), Cosmin Dur-Bozoancă (21 ani, portar, de la Universitatea Cluj) și Ianis Stoica (17 ani, mijlocaș, împrumut de la FCSB)

Spynews.ro