RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gâlcă rupe tăcerea și-l face praf pe Becali! „Era o situație penibilă!”

Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a luat titlul cu FCSB, a făcut dezvăluiri despre relația cu Gigi Becali. 

Tehnicianul a rămas dezgustat de comportamentul patronului de la FCSB și a exclus orice viitoare colaborare cu Gigi Becali, pe care îl consideră vinovat pentru situația în care a ajuns echipa.

E o situație neplăcută, dar sper să-și revină. Echipa a fost afectată de desele schimbări de antrenori. Situația tehnicienilor e complicată acolo, dar nu-mi propun eu să comentez. 

Pur și simplu, nu m-am simțit apreciat la Steaua. Puteam continua, mai ales că aveam și o clauză prin care eram obligat să rămân dacă luăm titlul, dar n-a contat asta pentru mine. Mi-am dorit să plec, fiindcă nu exista chimie între mine și domnul acela patron. Nu ne cunoșteam bine. Iar dacă nu ești respectat și prețuit, n-are sens să lucrezi într-un loc. 

Îi doresc să ia decizii bune în continuare și să ducă FCSB acolo unde era cu niște ani în urmă. În rest, ce să spun? Era o situație penibilă pentru toată lumea. Una e să ai discuții personale, normale, alta e să spui mereu public ce a făcut x sau y. Toate aceste chestiuni ale domnului patron nu au nimic în comun cu felul meu de a înțelege fotbalul„, a spus Gâlcă pentru gsp.ro.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare