GAFĂ a noului ministru al Tineretului și Sportului, la Palatul Cotroceni

Noul ministru al Tineretului și Sportului, Constantin-Bogdan Matei, a gafat la ceremonia de depunere a jurământului la Palatul Cotroceni. Din cauza emoțiilor, ministrul a uitat să semneze documentele de preluare a portofoliului, așa cum prevede protocolul.

După citirea jurământului de investire, Constantin-Bogdan Matei s-a închinat, dar a uitat să semneze documentul oficial. 

Noul ministru al Tineretului și Sportului a fost salvat de către colegii săi, care i-au șoptit “Semnează”, după ce acesta închisese mapa și voia să meargă în fața președintelui Klaus Iohannis, pentru a-l saluta.

Momentul poate fi urmărit AICI.

constantin matei

Constantin-Bogdan Matei (38 de ani) este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Management în Sport și are un master în Managementul Organizațiilor Sportive.

Noul ministru a fost jucător profesionist de fotbal în Liga a 3-a, la Universitatea Sibiu, după care a devenit antrenor la grupele de copii. Din 2005, el și-a început activitatea didactică.

10 luni a rezistat Ioana Bran la conducerea Ministerului Tineretului și Sportului, fiind numită după Marius Dunca (ianuarie 2017- ianuarie 2018), Elisabeta Lipă (noiembrie 2015 – ianuarie 2017) și Gabriela Szabo (martie 2014 – noiembrie 2015).