Gabriela Firea, anunț important pentru suporteri despre EURO 2020

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a participat la tragerea la sorți a grupelor pentru preliminariile EURO 2020, la Dublin. Edilul Bucureștiului a anunțat două facilități pentru suporterii care vor urmări turneul final.

Firea a discutat cu președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, dar și cu selecționerul Cosmin Contra. 

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 2 Decembrie 2018

Am asistat cu mare emoţie la ceremonia de tragere la sorţi a echipelor cu care naţionala României va juca. A fost o onoare să reprezint Capitala la această ceremonie, iar prezenţa mea aici mă face şi mai determinată să mă asigur că Bucureştiul va fi pregătit să-şi îndeplinească cu succes rolul de gazdă Euro 2020.

Recent am stabilit două locaţii pentru spaţiile de vizionare şi fan-zone: Parcul Naţional şi Teatrul de vară, ambele situate în sectorul 2. Urez succes Naţionalei şi invit suporterii României să arate, în 2019, nu doar că-şi susţin echipa, ci şi că ştiu cum este să fii o gazdă primitoare pentru cei care vor juca aici şi pentru fanii lor“, a precizat Gabriela Firea.

Spania, Suedia, Norvegia, Malta şi Insulele Feroe sunt adversarele pe care naţionala României le va întâlni în preliminariile Campionatului European din 2020.

Meciurile din preliminarii se vor disputa în perioada martie – noiembrie 2019. România se poate califica la EURO 2020 dacă termină pe unul dintre primele două locuri în grupă.

Bucureştiul va găzdui patru meciuri de la EURO 2020, pe Arena Națională.

Spynews.ro