Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că nu există fonduri pentru a-i oferi Cristinei Neagu salariul pe care îl cere la CSM București. Liderul echipei naționale primește în prezent 17.500 de euro lunar.

Cristina Neagu (30 de ani) a fost desemnată cea mai bună jucătoare a Europei în 2018. A câștigat campionatul și Cupa României cu CSM București, iar cu echipa națională a încheiat pe locul 4 la EURO 2018.

În Franța, interul stânga al ‘tricolorelor’ a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European.

Au fost mai multe discuții în ultima perioadă. Cristina Neagu are acum un salariu de 17.500 de euro, iar impresarul ei cere o mărire la 20-21.000 de euro. Doamna Gabriela Szabo m-a informat despre asta. Cu tot respectul pentru performanța ei și pentru valoarea ei, dar noi nu ne permitem să oferim mai mult decât salariul existent. I-am făcut o ofertă de a menține salariul de până acum„, a spus Gabriela Firea la DigiSport.

Gică Hagi este revoltat de faptul că handbalista numărul 1 a României nu este recompensată pe măsură la CSM București.

Am văzut că este certată Cristina Neagu că are 2-300.000 salariul. Îmi vine să râd! Știți cât câștigă Messi? Păi nu ați spus voi că este Messi a handbalului? Neagu produce spectacol, este cea mai bună și trebuie să fie plătită cel mai bine. Din păcate, la noi nu se poate. Afară da, ei au înțeles acest lucru și progresează!„, a spus antrenorul Viitorului.