Gabi Tamaş, sinceritate totală: “Am ţinut cu Steaua!”

gabi-tamaș-dinamo

Ajuns la 36 de ani, Gabi Tamaş face parte din grupul restrâns al jucătorilor care au evoluat în carieră atât la Dinamo cât şi la Steaua sau FCSB. Fundaşul Universităţii Cluj a făcut o dezvăluire sinceră.

Tamaş a rememorat începuturile carierei şi a dezvăluit că Steaua a fost prima sa echipă favorită. A uitat însă totul în momentul în care a devenit jucător profesionist.

Când am fost mic am ţinut cu Steaua, după, la 19 ani, m-am dus la Dinamo. Tata era cu Dinamo, iar eu cu frate-meu cu Steaua. Dar eu sunt genul de jucător care nu ţine cont de asta. La orice echipă mă duc dau totul pentru echipa respectivă, a declarat Gabi Tamaș pentru Digi Sport.

Fostul internaţional a explicat, la fel de sincer, şi motivul pentru care a schimbat 16 echipe în carieră.

“Mie de mic mi-a plăcut să muncesc. Uite așa am ajuns la aproape 37 de ani să joc la un nivel înalt, să nu mă fac de râs pe teren. Când o să încep să mă fac de râs, pun ghetele în cui și le mulțumesc tuturor. Schimbam echipele pentru că erau oferte mai bune în altă parte. Venea o echipă, dădea mai mulți bani pentru mine și plecam. Sunt sincer” – a declarat Tamaş.

67 selecţii în echipa naţională a României a strâns Gabriel Tamaş în carieră. Fundaşul Universităţii Cluj a debutat la prima reprezentativă în 2003, la vârsta de 20 de ani.