RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gabi Tamaș a recunoscut într-un final: „Țin cu ei de mic”. Fanii vor lua foc

Fundașul Astrei care a evoluat în carieră atât pentru FCSB cât și pentru Dinamo a lămurit misterul legat de echipa al cărei suporter este. 

Astfel, Tamaș a dezvăluit motivul pentru care ținea cu Steaua de mic. Cu toate astea, pasul în fotbalul mare l-a făcut la Dinamo.

„Tata, fiind în minister ținea cu Dinamo, trebuia contrariul lui în casă. Eu cu fratele meu țineam cu Steaua de mici. Au vrut o dată să mă ia, când era Olăroiu. Atunci era și FC Național interesată de mine. Apoi m-au vrut Tractorul și Dinamo” povestește fotbalistul giurgiuvenilor.

Tamaș a rememorat pentru Pro Sport și cum s-a perfectat mutarea în Ștefan cel Mare.

„Mă dusesem cu tata, eram în mașină, el insista să merg la Dinamo. Am luat ziarul și am văzut că a semnat Gică Popescu. Atunci i-am zis lui tata că n-am loc să joc acolo și ne-am întors. Apoi cei de la Dinamo au insistat și m-am dus acolo și m-am atașat de acest club. Nu te gândi că eram fanatic cu Steaua, țineam cu ei că la momentul respectiv aveau succese. Mă mândresc că am jucat la cele mai bune echipe din România” a mai declarat jucătorul de 36 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> Cei doi componenți ai Generației de Aur care nu își mai vorbesc:”Îi transmit mesaje doar la tv”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare