RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gabi Balint, şocat după ce Gueye a fost iertat de dinamovişti. „Asta merită fotbalul românesc!”

Decizia dinamoviştilor din DDB de a-i oferi senegalezului Gueye o prelungire a contractului l-a contrariat pe Gabi Balint. Cu câteva zile în urmă, atacantul de 30 de ani înjurase clubul ca la uşa cortului într-o postare pe reţelele sociale.

Indisponibil pentru meciul cu Hermannstadt, Gueye a postat imagini dintr-un jacuzzi în care era acompaniat de două domnişoare, cel mai probabil studente la kinetoterapie. („târfele mele” – potrivit spuselor jucătorului trecut şi pe la Everton în carieră). Atacantul şi-a vărsat toate frustrările împotriva conducerii şi clubului care nu l-a plătit de când a venit în România.

Gueye a explicat contextul în care a făcut acele declaraţii, iar fanii din DDB l-au iertat şi i-au oferit şi o prelungire a contractului.

CITEŞTE ŞI: Magaye Gueye își pune cenușă în cap: ”Aveam mintea pierdută. Respect enorm fanii și echipa”

„Eu nu mă așteptam ca suporterii să-l ierte pe Gueye, să-i prelungească contractul, după gestul pe care l-a făcut. Pentru că gestul ăla, în orice stare ai fi fost, nu poți să-l faci. Poți să spui despre tine, dar nu poți să lovești clubul așa cum l-a lovit el. Eu, în momentul ăla, știi ce am simțit? Am zis: băi, asta merită fotbalul românesc. Nu Dinamo, ci mă refer la fotbalul românesc. Asta merită, ca anumiți jucători să vină, să nu le pese, să-și ia banii și să plece” a spus Balint, la Digi Sport.

Atacantul de 30 de ani cotat la 400.000 de euro a marcat două goluri în cele 8 meciuri adunate în Liga 1 pentru Dinamo.

Strasbourg, Everton, Brest, Milwall, Adanaspor, Osmanlispor şi Qarabaq sunt echipele la care Gueye a evoluat de-a lungul carierei.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare