RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gabi Balint, nemulțumit că CSA Steaua și FCSB 2 sunt în aceeași serie: „Ori sunt incapabili cei de la Federație, ori sunt rău voitori”

În tentativa de a promova în Liga a 2-a, CSA Steaua va trebui să se lupte și cu FCSB 2. Cele două grupări fac parte din Seria IV a Ligii a 3-a.

Gabi Balint spune că cele două echipe ar fi trebuit să facă parte din serii diferite.

„Nu ar fi trebuit să le bage în aceeași divizie. Încă mai au dispute în instanță, au împărțit 4 milioane de suporteri. Ori sunt incapabili cei de la Federație, care au hotărât acest sistem de promovare, ori sunt rău voitori. Cum pot să pună paie pe foc în asemenea hal?„, a declarat  Gabi Balint, la Digi Sport.

CSA Steaua este lider în Seria IV din Liga 3, cu 26 de puncte, două mai mult decât FCSB 2. Cele două echipe se pot întâlni în meci direct în semifinala barajului pentru promovare.

Pentru echipa satelit a liderului Ligii I pot evolua și jucători precum Gabriel Enache, Adrian Șut, Gabriel Simion, Răzvan Oaidă, Cristi Dumitru, Aristeidis Soiledis, Ștefan Cană, Octavian Popescu, Alexandru Pantea și Alexandru Buziuc.

Citește și – Lăcătuș, dezvăluiri despre Maradona: “A început să-mi cânte și m-a invitat la masă”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare