Gabi Balint, despre posibilitatea de a îi lua locul lui Marius Lăcătuș pe banca Stelei: ”O să fac ceva în viitor”

CSA Steaua a ratat, din nou, promovarea în Liga a 3-a, iar Marius Lăcătuș poate pleca de la formația din Capitală.

Roș-albaștrii au pierdut meciul decisiv din play-off cu FC Carmen București, scor 0-1, iar suporterii și-au ieșit din minți. (Vezi aici VIDEO cu scandalul imens la finalul meciului)

Marius Lăcătuș poate pleca de la formația din Capitală, iar Gabi Balint a vorbit despre posibilitatea de a îi lua locul ”Fiarei” pe banca Stelei. Fostul internațional a explicat că acest lucru este imposibil și a menționat că, în viitor, va face ceva pentru fotbalul din Bistrița.

”Mi-a părut rău că nu a ajuns la baraj, am urmărit meciul, pentru foştii mei colegi, Lăcătuş în primul rând. N-am discutat cu nimeni, a fost o discuţie la un moment dat cu Marius (n.r. Lăcătuş), când m-a dorit lângă el, într-o funcţie de conducere, dar m-am rupt de fotbal de mult timp, m-am retras spre casă.

Nu se pune problema în momentul de faţă, nu am vorbit cu nimeni, nu mi s-a propus nimic. Mi-e imposibil, chit că aş vrea, nu am cum din punct de vedere fizic. Sunt implicat şi într-o campanie de publicitate, am multe deplasări anul acesta. Mi-am pierdut şi pasiunea pentru antrenorat în România după toţi anii ăştia. Nici nu se pune în discuţie, îmi pare rău pentru suporteri, rămân cu sufletul alături de ei, dar mai mult de atât nu am ce să fac. O să fac ceva în viitor probabil pentru fotbalul de aici, din Bistriţa.” a declarat Gabi Balint pentru DigiSport.

balint 13531200

Vezi și VIDEO | Scandal MONSTRU în ultima etapă din play-out! Miriuță l-a lovit cu pumnii pe Steliano Filip