RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Anunțul oficial dat de FRF despre situația lui Mirel Rădoi! Când va putea reveni selecționerul României

Selecționerul României, Mirel Rădoi, a fost testat pozitiv cu COVID-19 și este nevoit să stea departe de echipa națională, deși este asimptomatic.

Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial că, în cazul lui Mirel Rădoi, situația nu s-a schimbat, rămâne la fel. Acesta nu va putea fi prezent la reunirea generală a tricolorilor.

MirelRadoi

“Selecţionerul a primit luni, 15 martie, rezultat pozitiv la testarea COVID. Din păcate, situaţia nu s-a schimbat până acum. Mirel Rădoi este asimptomatic însă nu poate fi prezent la reunirea oficială a tricolorilor. Implementarea programului de pregătire va începe, astfel, prin ceilalţi membri ai staff-ului tehnic, dar sub coordonarea selecţionerului, conectat la toate activităţile lotului. Vă vom oferi curând detalii şi imagini despre aceste modalităţi de lucru”, se arată în comunicatul oficial de pe site-ul celor de la FRF.

Mirel-Rădoi

Totuși, FRF a precizat când ar putea reveni pe banca primei reprezentative tehnicianul care împlinește 40 ani peste numai o zi. Asta ar putea avea loc la partida cu Macedonia de Nord, dacă Rădoi va ieși negativ la următoarele teste.

România va debuta în preliminariile CM 2022 la sfârșitul lunii astfel: împotriva Macedoniei de Nord, pe 25 martie, 21:45; Germaniei, 28 martie, 21:45; și Armeniei, 31 martie, 19:00.

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | Primii “Tricolori” au ajuns la Mogoșoaia. Mirel Rădoi ar putea fi prezent la reunirea oficială a lotului

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare