RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FRF anunță: ”Există datorii care pun bile grele la picioarele lui Dinamo!”

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a vorbit despre situația de la Dinamo.

Banii promiși de spanioli nu au ajuns în Ștefan cel Mare nici în 2021, iar singurii care țin clubul din viață sunt fanii, prin intermediul programului ”Doar Dinamo București”.

Stoichiță este de părere că misiunea fanilor din DDB este îngreunată de datoriile pe care formația din Ștefan cel Mare le are.

„Dacă stai bine să te gândești, entuziasmul ăsta pe burta goală nu poate să țină prea mult, după părerea mea. Proiectul a început cu construcția unei echipe de perspectivă pentru lupta la cupele europene și nu prin promovare de jucători din pepiniera proprie. Situația în care s-a ajuns i-a forțat să recurgă la acest lucru. Prezentul e cu totul altul.

Nu știu dacă problema la Dinamo este numai ținerea acestei echipe. Dacă ar fi numai plata rapidă a salariilor sau ce cheltuieli mai sunt aici, probabil nu ar fi probleme ca fanii să se descurce.

Vezi și VIDEO | Se agită din nou apele în Ștefan cel Mare! “Câinii” pierd în fața revelației Ligii 1, Chindia Târgoviște

Citește și Jerry Gane, noi săgeți către Pablo Cortacero: “Se trezește dimineața și spune lucruri aiurea!”

Ei sunt inventivi și găsesc tot felul de metode să țină momentul, adică prezentul. Dar eu am senzația că există niște datorii din trecut care pun bile grele la picioarele lui Dinamo. Asta e problema, trecutul.

La un moment dat probabil că o să se sature de o astfel de situație, de sărăcie. Ăsta este cuvântul.Ce să facă statul? Să devină acționar la Dinamo? Nu se poate așa ceva.” a declarat Mihai Stoichiță.

Citește și Fabbrini merge pe mâna fanilor din DDB: ”Voi rămâne!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare