RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FRF a încheiat anul 2018 cu o „gaură” în buget de 820.000 de euro

Federaţia Română de Fotbal a încheiat anul financiar 2018 cu o pierdere de 820.000 de euro. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, este convins că deficitul va fi recuperat în acest an.

Potrivit datelor prezentate astăzi, după Adunarea Generală, FRF a cheltuit foarte mulți bani pentru competiţiile destinate copiilor şi juniorilor.

Totodată, numărul angajaţilor Federaţiei Române de Fotbal a crescut față de anul trecut.

foto: frf.ro

Trebuie precizat că, în primul rând, Federaţia Română de Fotbal este o organizaţie nonprofit care nu urmăreşte realizarea profiturilor, ci pur şi simplu dezvoltarea fotbalului în România. Obiectivul nostru nu este să avem un profit sau un excedent financiar, ci să încercăm să rezolvăm problemele din fotbalul românesc.

Avem o pierdere pe 2018, pe care o vom recupera în 2019. Mai ales că veniturile prognozate pe 2019 vor creşte cu 1,3 – 1,4 milioane de euro. Ne-am asumat că încheiem contractele de sponsorizare pentru începutul acestui an, astfel încât să ne facem toate negocierile din piaţă într-un mod echitabil şi acest lucru se vede deja în cifrele înregistrate. Orice contract de sponsorizare înregistrat de Federaţia Română de Fotbal constituie o creştere„, a declarat Răzvan Burleanu.

Conferința de presă a preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, după Adunarea Generalā Ordinară

Publicată de Federația Română de Fotbal pe Miercuri, 17 aprilie 2019

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare