RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FRF a anunțat numele antrenorilor care îi pot lua locul lui Mirel Rădoi: „O să se bată ei doi pentru postul acesta!”

Selecționerul Mirel Rădoi a fost la un pas să plece de pe banca primei reprezentative a României, după valul de critici apărut în urma eliminării cu Islanda și parcursului modest din Liga Națiunilor!

Echipa națională a României a ratat prezenta la turneul final care se va desfășura și la București, după eșecul din luna octombrie a anului trecut, 1-2 contra Islandei. „Tricolorii” au avut evoluții modeste și în cadrul competiției din Liga Națiunilor, acolo unde au reușit să prindă în extremis urna a doua pentru tragerile la sorți în vederea preliminariilor pentru CM 2022 din Qatar.

Federația Română de Fotbal a anunțat prin vocea directorului tehnic, Mihai Stoichiță, că în cazul în care Mirel Rădoi va decide să plece de la prima reprezentativă, Laurențiu Reghecampf și Marius Șumudică sunt principale două ținte pentru preluarea postului de selecționer.

Sursa foto: SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

În caz că va pleca Mirel în altă parte, probabil că va fi vorba și de Laurențiu, că e un antrenor care a confirmat și care are valoare. O să se bată ei doi pentru postul ăsta (n.r. Marius Șumudică și Laurenţiu Reghecampf), dar e concurență acolo.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare