Reda și Nabil Jaadi au fost anunțați că nu mai este nevoie de ei la Dinamo. Cei doi frați aduși de Mircea Rednic nici nu vor să audă și au anunțat că vor să rămână. 

Conducerea lui Dinamo vrea să scape de mulți dintre jucătorii aduși de Rednic, însă întâmpină rezistență.

Reda Jaadi a povestit că noul director general al clubului, Florin Prunea, i-a anunțat că trebuie să plece.

„Este o prostie ce a apărut în presă că o să-mi reziliez contractul. Nu voi pleca nicăieri. Până astăzi m-am antrenat normal. Noul director, Florin Prunea, m-a chemat pe mine și pe Nabil și ne-a spus: „Acum avem o nouă strategie, un nou antrenor, noi nu mai vrem niciun jucător al lui Rednic la Dinamo și nu ne vom mai baza pe voi”.

Eu i-am spus că asta este o glumă. Eu nu sunt jucătorul lui Rednic, sunt jucătorul lui Dinamo pentru încă doi ani! Nici eu, nici fratele meu, nu avem contracte cu Luana”, a declarat jucătorul pentru doardinamo.ro.

Reda și Nabil Jaadi au semnat contracte pe doi ani. Și doar un singur lucru i-ar face să semneze rezilierea contractelor: salariul, până la ultimul bănuț, pe toată durata contractului.

„Dacă vor să ne dea afară există o singură variantă: să ne dea salariile până la finalul contractului. Și plecăm acasă. Dar noi vrem să rămânem aici, să dăm totul pentru Dinamo și pentru suporterii acestui club. Noi nu suntem fotbaliștii nimănui! Suntem fotbaliștii lui Dinamo”, a mai declarat Reda Jaadi.