Paulo Dybala are şanse mari să plece de la Juventus în această vară. Fratele şi agentul său a dezvăluit motivul pentru care starul argentinian nu îşi doreşte să mai rămână la campioana Italiei.

Gustavo Dybala, omul care reprezintă interesele fratelui său, a declarat că mijlocaşul nu se mai simte bine de când Cristiano Ronaldo a ajuns la Juventus.

„Sunt şanse mari ca el să plece. Problema este că, fiind Cristiano Ronaldo în teren, nimeni nu poate nimic. S-a simţit bine în Italia, acum nu se mai simte bine. Mai mulţi jucători ai lui Juventus sunt nemulţumiţi. Nu va fi singurul care va pleca” – a fost declaraţia care poate arunca în aer vestiarul campioanei.

Cifrele confirmă criza prin care a trecut Dybala în actualul sezon. Anul trecut, fără Cristiano Ronaldo în echipă, argentinianul a înscris 22 de goluri. În stagiunea actuală a marcat doar de 5 ori. 

Paulo Dybala evoluează la Juventus din 2015 şi a marcat 57 de goluri în 126 de meciuri din Serie A.

Manchester United este clubul cel mai interesat de transferul lui Dybala. Pe urmele starului argentinian ar putea apărea şi Atletico Madrid, mai ales după confirmarea plecării lui Antoine Griezmann în această vară.