Gigi Becali i-a oferit lui Florinel Coman un sfert de milion de euro, iar adevărul din spatele acestui ”cadou” a ieșit la iveală. 

Patronul FCSB a dezvăluit că i-a dat lui ”Mbappe de România” 250.000 de euro ca să își cumpere o casă și să îl răsfețe pe acesta. Becali vrea să îl vândă pe Coman cu peste 20 de milioane de euro, iar banii ar fi fost o ”atenție” a finanțatorului pentru ”perla” sa.

„Băiatul a venit la mine și mi-a zis: Tu ceri pe mine douăzeci de milioane de euro și eu nu am bani să-mi iau o casă! I-am făcut pofta, i-am dat 250.000 de euro ca să-și cumpere casa. Acum nu mai poate emite pretenții să plece la prima ofertă pe care o primesc pentru el!”, a declara Becali în urmă cu câteva săptămâni.

Chiar dacă Becali i-a oferit lui Coman un sfert de milion de euro, adevărul gol-goluț a ieșit la iveală. Se pare că suma dată ”cadou” de patronul FCSB este defapt un împrumut, anunță Gazeta Sporturilor.

Fotbalistul va trebui să îi returneze banii lui Becali până la ultimul euro. În acest moment, Coman câștigă 15.500 de euro la formația din Capitală, iar începând cu luna acesta va încasa doar 10.500 de euro, restul banilor fiind rata lunară a patronului.

De asemenea, tânărul fotbalist a renunțat și la o posibilă primă pentru o calificare în Liga Campionilor, în valoare de 100.000 de euro, dar și la una pentru accederea în grupele Europa League, în valoare de 20.000 de euro.

Citește și Așa ”probleme” să tot ai! Vintilă, față în față cu o situație incredibilă