FOTO VIDEO | Universitatea Craiova și-a prezentat achizițiile și noul echipament

Universitatea Craiova şi-a prezentat achiziţiile făcute în această vară și noul echipament, cu două zile înainte de meciul cu CFR Cluj din Supercupa României, care marchează începutul noului sezon, notează realitateadecraiova.net.

Prezentarea lui Cicâldău și Pigliacelli

#SHARE! Mirko Pigliacelli și Alexandru Cicâldău prezintă noul echipament al Universității Craiova. #BataliaPentruSuperCupa #CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Joi, 12 Iulie 2018

Portarul Mirko Pigliacelli a semnat cu Știința pentru un an, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani. Crescut de AS Roma, Pigliacelli a jucat la toate naţionalele de juniori ale Italiei, iar în sezonul proaspăt încheiat a retrogradat cu Pro Vercelli în liga a treia, după ce a apărat în 29 de meciuri.

Pentru transferul mijlocaşului Alexandru Cicâldău, de la Viitorul, Craiova i-a plătit 1 milion de euro lui Gică Hagi, plus procente dintr-un ulterior transfer. Cicâldău va prelua tricoul cu numărul 10, purtat în sezonul trecut de Alexandru Băluţă.

Cicâldău este singurul jucător cumpărat în această vară de clubul din Bănie, care a încasat 5,8 milioane de euro din transferurile lui Băluţă, Screciu şi Gustavo.

Totodată, oltenii au prezentat noile echipamente pentru sezonul competițional 2018 – 2019. Echipamentul principal este albastru complet, iar cel secundar este alb în totalitate. A treia variantă de echipament este de culoare neagră.

echipament1

echipament2

echipament3

portar1

portar2