FOTO – VIDEO | Surpriza lui Martin Ambros pentru Norvegia: ”Am suferit 3 operații ca să joc pentru România!”

România întâlnește în această seară, de la ora 22:00, la Campionatul European din Franța, campioana europeană en-titre, Norvegia!

Surpriza lui Ambros Martin la turneul final continental din Franța, debutanta Anca Polocoșer, vicecampioană mondială universitară și ocupanta locului trei la CM de tineret 2016, are gânduri și ambiții mari: „Am suferit 3 operații ca să joc pentru România!”

La 21 de ani, interul stânga de la Minaur Baia Mare este pariul selecționerului Ambros Martin pentru Campionatului European din Franța. Antrenorul “tricolorelor” i-a făcut botezul la o competiție de seniori Ancăi Polocoșer la meciul cu Germania, când aceasta a fost trecută pe foaia de joc.

Citește și Rămâi MASCĂ! N-o să-ți vină să crezi pe cine a mizat jurnalistul român care votează anual la Balonul de Aur

Anca Polocoșer

Medaliată cu bronz la Mondialele de tineret din Rusia, handbalista a fost rapid “adoptată” de veteranele lotului, cea care i-a dat cele mai multe sfaturi fiind chiar căpitanul Cristina Neagu, devenită recent golgheterul all-time al Campionatelor Europene.

Fără complexe în fața vreunei jucătoare, mezina lotului echipei naționale spune că nu se teme deloc de Norvegia, multipla medaliată la turneele finale. Polocoșer este sigură că ea și coechipierele vor face un meci mare diseară, contra nordicelor, în ultimul joc din Grupa D a Europenelor.

Mezina lotului se visează cu medalia la gât

Anca Polocoșer este un adevărat exemplu de voință și dorință de a merge mai departe. La 21 de ani, handbalista a suferit trei operații extrem de grave la genunchi (în 2012 la piciorul drept, apoi în 2014 și 2016 la cel stâng).

Interul “tricolorelor” povestește că singurul gând pentru care nu a renunțat la sport este visul – îndeplinit acum – de a juca pentru naționala de senioare.

Mai mult decât atât, handbalista a promis că va dormi nopți întregi la gât cu medalia pe care speră să o obțină la Europeanul din Franța.