Ştefan Radu a fost reprimit în lotul echipei Lazio Roma şi a efectuat astăzi vizita medicală, fiind întâmpinat cu căldură de către fanii ‘biancocelesti’. Fundașul român a declarat că a avut o atitudine greșită și și-a cerut scuze față de coechipieri.

Ștefan Radu a efectuat vizita medicală și s-a alăturat lotului aflat în cantonament la Auronzo. Fostul căpitan al lui Lazio a susținut o conferință de presă.

Ştefan Radu a intrat în dizgrație la echipa capitolină după ce a avut un conflict în vestiar cu Bastos şi Wallace. Fundașul a primit oferte din Serie A, de la Atalanta, Torino şi Parma, dar şi din China, Arabia Saudită şi Olanda.

Mulţumesc echipei și președintelui clubului pentru că mi-au dat oportunitatea să fac parte din nou din marea familie lazială. Am greşit față de colegii mei, din luna martie nu mai sunt acelaşi om şi jucător.

Sunt emoţionat, dar sper să-i răsplătesc pe toţi pentru încrederea acordată prin prestaţiile mele. Mă reîntorc acasă, alături de oamenii mei. În ultimele zile nu mi-a fost bine deloc, recunosc că am greşit față de colegi. Le mulțumesc tuturor suporterilor care au fost lângă mine în aceste momente.

După ce am avut acea accidentare la gleznă, am început să gândesc negativ şi am greşit față de club şi colegi. Mă simt ca un jucător nou, dar am destulă experienţă în spate şi sunt convins că pot să ajut în continuare această echipă„, a spus Ștefan Radu.

Ştefan Radu joacă pentru Lazio din iulie 2008 şi mai are contract până în iunie 2021.