FOTO VIDEO | Stadionul Rapid prinde contur! Noi imagini cu viitoarea arenă a giuleștenilor

Noul stadion al Rapidului va reprezenta unul dintre cele mai cochete arene din România, iar finalizarea lucrărilor se estimează a avea loc în luna martie sau aprilie a acestui an!

Giuleștenii au toate motivele să promoveze pe prima scenă a fotbalului românesc, mai ales după ce au văzut ultimele imagini cu arena care urmează să găzduiască partidele de acasă ale „vișiniilor”.

Cu doar câteva luni înainte de terminarea construcției, actualul șantier din stadionul Rapid este permanent în lucru, astfel că după cum a declarat și Gică Popescu, consilierul prim-ministrului României pentru EURO 2020, este doar o chestiune de timp până când arena va fi oficial inaugurată.

Arena care va costa aproape 40 de milioane de euro și va avea o capacitate de 14.000 de locuri mai are nevoie doar de gazon si finisaje. Cu toate acestea nu va fi utilizat ca teren de antrenament pentru echipele care vor veni să joace la București. Macedonia de Nord, Austria și Ucraina se vor antrena pe stadionul Steaua, Arcul de Triumf și ‘Anghel Iordănescu’ din Voluntari.

Mai jos puteți urmări un material video postat pe contul de Facebook oficial al formației giuleștene.

Citește și -> Copos a lămurit lucrurile! Mesaj pentru rapidiști: „Sufletul meu este la ei”