FOTO – VIDEO | Simona Halep și-a ales o parteneră de antrenament cu greutate pentru turneul de la Madrid

Simona Halep (27 de ani, locul 3 WTA) se pregătește intens pentru turneul pe zgură de la Madrid, care se va desfășura în perioada 3-12 mai.

Fostul lider mondial s-a antrenat în capitala Spaniei cu jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro, (30 de ani, locul 27 WTA) pe terenul Estadio Manolo Santana.

Citește și FOTO | Ilie Dumitrescu are probleme. Cineva i-a furat identitatea! ”Luni mă duc la poliție!”

Publicată de Carla Suárez pe Miercuri, 1 mai 2019

”Mă simt bine, m-am antrenat foarte bine după Fed Cup, meciurile din Franța m-au ajutat foarte mult la încredere, consider că sunt pregătită pentru acest sezon de zgură, însă nu am de unde să ştiu cum va fi. Este cea mai bună parte a anului pentru mine şi sper ca şi anul acesta să fie la fel.

Am fost acasă cu familia şi am stat cu cei dragi foarte mult timp, mi-am reîncărcat bateriile şi sunt gata să plec, sunt pregătită. Turneul de la Madrid este unul special pentru mine. Am câştigat de două ori, totul este special şi mă simt ca acasă. Mi-a plăcut tare mult de fiecare dată să joc la Madrid, terenul este foarte bun, vin mulţi prieteni să mă susţină şi este un loc special, de aceea am şi jucat bine în trecut”, a declarat Halep, pentru Telekom.

Întrebată și despre turneul de la Roma, din perioada 13-19 mai, Halep a spus: ”Sper şi anul acesta să joc finala, dacă se poate, dar este un sezon greu şi nu vreau să spun nimic dinainte”.

Carla Suárez entrena en la Caja Mágica

¡Qué clase! 🎩Carla Suárez nos regaló este punto durante un entrenamiento con Halep en el Estadio Manolo Santana #MMOPEN

Publicată de Mutua Madrid Open pe Miercuri, 1 mai 2019

Halep (27 de ani, locul 3 WTA) a participat la 6 turnee în primele patru luni din acest an și a înregistrat 14 victorii și 6 înfrângeri.

Cele mai bune rezultate ale constănțencei sunt finala de la Doha (pierdută în fața belgiencei Elise Mertens) și semifinala de la Miami (înfrângere împotriva cehoaicei Karolina Pliskova).

Spynews.ro