Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, este o figură centrală în campania globală de marketing derulată de către Asociaţia de Tenis Feminin (WTA). Românca a vorbit despre principalele calități care au ajutat-o să devină sportivul și femeia de astăzi.

Potrivit Forbes, este cea mai importantă acțiune desfășurată de WTA din anul 2015. Forul internațional a întrebat peste 140 de jucătoare, de la campioane, cele mai bine clasate, până la tinerele talente, care sunt elementele necesare pentru a reuși în sport și în viață.

Am lucrat îndeaproape cu jucătoarele și cu organizatorii turneelor, pentru că <It Takes> este despre identitatea lor. Nu există două jucătoare la fel. Ce le dă forță în luptă? De ce au nevoie? Evident, vor fi lucruri comune, dar este o campanie organizată în plan individual. Am întrebat fiecare jucătoare <Ce te definește? Cine ești tu?>. Este o campanie autentică„, a spus președintele WTA, Micky Lawler.

Simona Halep apare și în videoclipul de lansare a campaniei, alături de Serena Williams, Maria Șarapova, Petra Kvitova sau Naomi Osaka.

O fată poate visa, dar ce este necesar pentru a ajunge acolo? Este nevoie de devotament, curaj de a lupta, hotărâre. Trebuie să descoperi cine ești cu adevărat și să dai tot din tine, în fiecare moment al drumului„, este mesajul campaniei <It Takes>.

Simona Halep (27 de ani) a ales curajul drept elementul definitoriu al succesului. Constănțeanca a transmis acest mesaj pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

#ittakeswta #ittakescourage #wta

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Iată ce au răspuns și alte jucătoare importante din circuitul WTA la întrebarea „Ce este necesar pentru a reuși?”.