Echipa de Fed Cup a Franței s-a calificat pentru a șasea oară în istorie în finala competiției, după o victorie la limită cu România, scor 3-2, la Rouen. Dublul Kristina Mladenovic/Caroline Garcia a adus punctul câștigător pentru ‘Les Bleus’, care au sărbătorit cu șampanie în vestiar.

Pauline Parmentier, cea care a învins-o duminică pe Irina Begu și a egalat scorul la general (2-2), a fost cea mai efervescentă în vestiar și a fost aproape să se dezbrace.

A fost o plăcere pură să joc și un privilegiu să particip la această confruntare de înaltă calitate! Felicitări pentru echipa României și mulțumiri speciale pentru publicul român, care a dus emoția în acest sport la un alt nivel! Ce atmosferă de neuitat!„, a scris Kristina Mladenovic pe Instagram.

CITEȘTE ȘI -> Caroline Garcia, mesaj superb pentru echipa României și pentru fani

Ce privilegiu a fost să fac parte din această echipă„, a scris Fiona Ferro (locul 90 WTA), care nu a jucat împotriva României.

Imaginile vorbesc de la sine„, a scris Alize Cornet (locul 54 WTA), care a făcut parte din echipa Franței, dar nu a jucat la Rouen.