FOTO – VIDEO INCENDIAR | Un fost coleg al lui Ștefan Radu are o bombă sexy acasă: ”Îmi plac rock&rollul, sexul și pizza!”

Jovana Djordjevici, soția atacantului sârb Filip Djordjevici, legitimitat actualmente la formația italiană, Chievo Verona, face furori pe internet. Putem chiar spune, că a devenit mai celebră decât jumătatea sa, după ce ani la rând și-a obișnuit fanii cu poze incendiare pe rețelele de socializare.

Mai mult, bomba sexy și-a lăsat mască admiratorii după ce și-a dezvăluit, fără perdea, preferințele: „Nu-mi plac oamenii. Îmi plac rock&rollul, sexul și pizza. În această ordine”, a scris Jovana.

Citește și Contestat după cinci victorii şi un egal! „Suporterii au probleme personale!”

jovanadjordjevic

Soțul ei a fost coleg cu Ștefan Radu

Jovana Djordjevici este soția atacantului sârb Filip Djordjevici, care a jucat la Steaua Roșie Belgrad, Rad Belgrad, FC Nantes. Din 2014 a fost transferat la Lazio, unde a fost coleg cu românul Ștefan Radu.

djordjevic

Randamentul său n-a fost extraordinar. În 67 de apariții în campionat, Djordjevici a marcat doar 11 goluri, fiind mai degrabă rezervă. Din 2018, el s-a mutat la Chievo Verona, unde a jucat într-un singur meci în acest campionat, fiind accidentat. În naționala Serbiei are 14 selecții și 4 goluri.

View this post on Instagram

Just an usual Saturday afternoon in Milano… 📸

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on