Scene halucinante pe un teren de fotbal! Totul s-a petrecut, sâmbătă, în cea de-a doua ligă a Campionatului Scoțian!

Una dintre cele mai grave erori de arbitraj din toate timpurile a avut loc, sâmbătă, la partida dintre Patrick Thistle și Greenock Morton, scor 1-0. Incidentul face deja furori pe internet, iar imaginile au devenit și ele virale.

Kris Doolan, atacantul de 31 de ani al celor de la Patrick Thistle, credea că tocmai marcase primul său gol din acest sezon împotriva echipei Greenock Morton, după o execuție superbă sub transversală. Cu toate că mingea a atins clar plasa porții, câteva secunde mai târziu, oficialii partidei au decis să anuleze golul.

La finalul partidei managerul echipei gazdă, Alan Archibald, a descris incidentul ca „bizar” si „incredibil”:

„Mă bucur, doar, că incidentul nu a afectat rezultatul de ansamblu al meciului”, a declarat acesta dupa încheierea jocului.

„Arbitrul ar fi putut anula decizia (n.r. asistentului), iar celălalt asistent ar fi putut urmări faza și ar fi putut spune, pur și simplu: <Arbitrul de linie a avut o zi proastă, chiar nu-l putem ajuta?>”

„Sunt liniștit doar pentru că am câștigat, dar este peste puterea mea de înțelegere!”

Un microbist a pierdut 120£ la pariuri din cauza acestei grave erori de arbitraj!

Și asta nu e tot! Un microbist din Scoția a pierdut peste 100 de lire din cauza acestei halucinante decizii. Tânărul a postat pe internet o captură foto prin care dovedește acest lucru. El pariase că în acest meci se vor marca minim două goluri. Din păcate pentru el, s-a terminat doar 1-0.

Din fericire pentru formația Patrick Thistle, acest gol anulat nu i-a împiedicat să câștige toate cele trei puncte puse în joc, și să urce în clasament, după reușita lui Chris Erskine din minutul 50.