Fanii echipei Petrolul Ploiești au participat la un protest de amploare, organizat de asociația „Stop Poluării Orașului Ploiești”. Galeria ‘lupilor galbeni’ a afișat bannere în care a comparat situația gazelor otrăvitoare din Ploiești cu cea de la Auschwitz.

Ploieștiul este printre cele mai poluate orașe din România, iar oamenii susțin că autoritățile nu sunt suficient de dure cu marii poluatori.

Protestul fanilor Petrolului a avut loc ieri, la partida cu FC Argeș de pe arena ‘Ilie Oană’.

Liga 2: PETROLUL PLOIEȘTI – Fc Argeş Piteşti "Ploieşti, ultimul lagăr de concentrare, Obligaţi să inhalăm gaze otrăvitoare, Politicienii bagă şpagă în buzunare, Nepăsându-le cine moare! "

Publicată de Ultras România pe Joi, 11 aprilie 2019

Multumim!

Publicată de Silviu Gurlui pe Miercuri, 10 aprilie 2019

GALERIA LUPILOR GALBENIPoate cea mai frumoasa galerie, au titrat candva ziarele!noi, ieri, ne-am convins de acest…

Publicată de Camelia Iuliana Radu pe Joi, 11 aprilie 2019

Ploieștiul nu reușește să reducă poluarea, spun cei de la Observatorul Român de Sănătate. Analiza lor are la bază o grilă de evaluare care include 20 de indicatori. Iar pe o scară de la 1 la 10, Ploieștiul abia a a înregistrat un scor de 1,9. Concret, ultimul punctaj din rândul celor 10 mari orașe poluate din țara noastră.

În topul celor mai poluate orașe, alături de Ploiești, se află Constanța, Craiova, Brașov, Oradea, Iași, București, Galați, Timișoara și Cluj-Napoca.