RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FOTO – VIDEO | Echipamentul pe care România U21 îl va purta la Jocurile Olimpice din 2021 arată spectaculos

Federația Română de Fotbal a prezentat tricourile pe care jucătorii naționalei de tineret a României le vor purta la Jocurile Olimpice din 2021.

Echipamentul a fost ales împreună cu suporterii echipei naționale. Astfel, pentru primul echipament, s-a renunțat la tradiționalul galben, acestea având alb. Cel de-al doilea echipament este albastru, cu detalii albe.

După mai bine de jumătate de secol, fotbalul românesc revine la Jocurile Olimpice iar performanța reușită de eroii acestei generații este onorată cu un kit de joc în ediție limitată.

Generația lui Pușcaș, Radu, Hagi sau Coman a realizat în 2019 nu doar cea mai bună performanță din istoria României U21, semifinalele Campionatului European, ci a readus fotbalul nostru la Jocurile Olimpice după peste jumătate de veac. Tot la Tokyo, dar în 1964, o altă generație de talent, în care se regăseau Adamache, Ienei, Pîrcălab și Dan Coe, reprezenta România”, se arată pe frf.ro.

Jocurile Olimpice au fost amânate pentru vara lui 2021 din cauza pandemiei COVID-19.

„Federația Română de Fotbal a creat împreună cu suporterii un echipament de joc special, dedicat sărbătorii olimpice. Am lansat fanilor provocarea de a imagina designul echipamentului și am primit aproape 100 de propuneri. Ulterior, comisia formată din Horia Brenciu (artist), Vlad Munteanu (manager operațional loturi naționale FRF), Alfonso Flores (manager sponsorizări Joma) și reprezentanți ai departamentelor comunicare și marketing FRF a ales viziunea câștigătoare a lui Cătălin Marian”, notează site-ul Federației Române de Fotbal.

Citește și – Adio, EURO U21! Candidatura României a fost respinsă pentru turneul din 2023

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare