FOTO VIDEO | Cum se pregătesc “stejarii” pentru debutul în preliminariile CM 2023 din Franța

Echipa națională de rugby a României trage tare înainte de debutul în meciurile de calificare la Campionatul Mondial din 2023, turneu care va fi găzduit de Franța!

Din cauza condițiilor meteorologice din România care nu le permiteau “stejarilor” să să pregătească la capacitate maximă pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2023, aceștia au decis să facă cantonamentul în Turcia. Selecționata condusă de Andy Robinson se află în acest moment în Antalya, unde efectuează perioada de pregătire necesară pentru a se pune la punct înainte de partidele de foc.

Pe o temperatură de 18 grade celsius și cu condiții de cinci stele, jucătorii echipei naționale trag tare la antrenamente pentru a impresiona staff-ul tehnic și pentru a prinde un loc în lotul primei reprezentative. “Stejarii” fac și câte trei antrenamente pe zi și se recuperează fizic în sala de forță, dar și în Marea Mediterană.

Alături de concentrarea și seriozitatea de care dau dovadă la antrenamentele conduse de britanicul Andy Robinson, jucătorii echipei naționale a României se mai și distrează după ședințele de pregătire. Dacă astăzi este ziua de naștere a stelistului Florin Surugiu, ieri, “stejarii” l-au sărbătorit pe Johan van Heerden, aflat la prima onomastică din postura de jucător român.

“Mi-am făcut cadou acest sejur la căldură, pentru că nu-mi place deloc frigul!”, a declarat Van Heerden.

Citește și Un fost președinte de la Dinamo știe unde au greșit spaniolii: “Cum poți să faci aceste lucruri?”