FOTO VIDEO | Condiții grele pentru ‘tricolori’ în Insulele Feroe! Frigul și gazonul, adversarii României

Jucătorii echipei naționale a României au făcut în această seară primul antrenament în Insulele Feroe. Au fost condiții dificile: frig și o suprafață artificială de joc. ‘Tricolorii’ au ieșit pe teren ‘înarmați’ cu fesuri și mănuși.

Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, România întâlnește Insulele Feroe la Torshavn.

Selecționerul Cosmin Contra nu a părut în cea mai bună dispoziție, având în vedere decorul inedit în care a fost nevoit să conducă antrenamentul.

Timp de o oră, tricolorii s-au antrenat în această seară într-un decor de poveste, dar pe un frig… de uitat! La Argir, 4 kilometri de hotelul unde sunt cantonați, cei 24 de jucători s-au obișnuit cu vremea și cu suprafața artificială de joc pe care o vor mai testa și mâine, la antrenamentul oficial de pe arena unde se dispută meciul de sâmbătă.

Cu fesuri și mănuși, tricolorii au exersat concentrați diferite scheme de joc, sub privirile câtorva suporteri români stabiliți în Insulele Feroe. Printre ei, și foștii jucători Sorin Anghel și Eugen Vodă.

Glumele de la începutul ședinței de pregătire, menite să mai alunge cele doar câteva grade din atmosferă, s-au transformat iute în intrări prin alunecare pline de hotărâre și angajament fizic din partea tuturor. Bătălia pentru titularizare și miza acestui final de campanie își spun cuvântul!“, scrie site-ul FRF.

Spynews.ro