RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FOTO | Vestea pe care toți rapidiștii voiau să o audă! Au fost montate primele scaune pe noua arenă din Giulești

Noul stadion al Rapidului va reprezenta unul dintre cele mai cochete arene din România, iar finalizarea lucrărilor se estimează a avea loc în luna martie sau aprilie a acestui an!

Giuleștenii au toate motivele să promoveze pe prima scenă a fotbalului românesc, mai ales după ce au văzut ultimele imagini cu arena care urmează să găzduiască partidele de acasă ale „vișiniilor”.

Cu doar câteva luni înainte de terminarea construcției, actualul șantier din stadionul Rapid este permanent în lucru, astfel că după cum a declarat și Gică Popescu, consilierul prim-ministrului României pentru EURO 2020, este doar o chestiune de timp până când arena va fi oficial inaugurată.

Astăzi, Peluza Nord a Rapidului a transmis un mesaj prin care informau suporterii “vișiniilor” cu privire la montarea primelor scaune de pe noua arenă de la Podul Grand. Fanii giuleștenilor au asigurat că noul stadion va arăta superb, iar formația favorită va beneficia de o galerie pregătită să ofere un spectacol desăvârșit în noile tribune.

“În dimineața aceasta, primele scaune din Peluza Nord au fost montate de o parte dintre suporterii rapidiști, în frunte cu liderul galeriei.

Dorim, în primul rând, să transmitem că noua noastră casă este și va fi clădită pănă la finalizare cu pasiune și va arăta superb, demn de o echipă nebună și o galerie pregătită să dea frâu liber fanatismului în fiecare secundă petrecută acolo.

Din păcate, acest eveniment important pentru noi, ca suporteri, a fost umbrit de evoluția echipei din meciul de astăzi.”, s-a arătat în postarea suporterilor Rapidului, prin intermediul Facebook.

Citește și Tensiune la Rapid după înfrângerea cu Csikszereda! Antrenorului Nicolae Grigore i s-a făcut rău la vestiare

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare