Petrolul a câștigat, vineri, la Alexandria de o manieră categorică, 1-4, și cu cinci etape înainte de finalul campionatului, trupa lui Romulus Ciobanu este ca și promovată în Liga a 2-a.

”Lupii” au făcut legea pe terenul urmăritoarei, AFCM Alexandria. Reușitele ploieștenilor au fost semnate de Arnăutu ( 18, 23, 40) și Tudor Șaim (34). Golul de onoare al teleormănenilor a fost marcat tot de un petrolist, Ichim (69, autogol) dar în propria poartă.

Foto: Răzvan Păsărică /www.sportpictures.eu

Întâlnirea de la Alexandria era așteptată ca fiind un derby al seriei a 3-a a Ligii a 3-a. Nu a fost așa, confruntarea dintre cele două echipe transformându-se într-o adevărata demonstrație de forță a Petrolului. ”Găzarii” și-au ”demolat” rivala la promovare, demonstrând astfel că își merită cu prisosință promovarea în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Petrolul promovata in L2!

Publicată de Gafiuc Justin Paul pe 20 Aprilie 2018

Cu Voinţa Turnu Măgurele, vineri, de la ora 18.00

După victoria de astăzi, Petrolul a acumulat 53 de puncte, aşezând o diferenţă de şapte lungimi faţă de AFCM Alexandria şi de zece de Voinţa Turnu Măgurele, echipă care va juca, însă, mâine, pe teren propriu, cu Concordia Chiajna 2.

Etapa viitoare, Petrolul o va întâlni, pe „Ilie Oană”, chiar pe Voinţa, partida urmând să se dispute vineri, 27 aprilie, de la ora 18.00.

AFCM Alexandria – FC Petrolul Ploieşti  1-4  (0-4)

Marcatori: Ichim (69, autogol)/Arnăutu (18, 23, 40), Saim Tudor (34)

AFCM Alexandria: Olteanu – Ed. Sârbu (65 Vâlcică), Ciocoteală, Floricel, Fl. Radu (cpt) – Calofir, Mitran (65 Vârtej) – Terci (42 Boşoteanu), Căpăţână (83 Oprescu), Desculţu – Barbălată. Antrenor: Marius Stoica.

FC Petrolul: Bolboşă – Antoche, Ichim, Ţicu – Saim Tudor, Chindriş (cpt) (78 Prunescu), Andor (65 Cârjan), Velisar – N. Popescu, Arnăutu (67 Lambru), Păun (46 Ciocâlteu). Antrenor: Romulus Ciobanu.

Au arbitrat: Paul Unimatan (Zalău) – Mihăiţă Necula (Bucureşti) şi Alexandru Midvichi (Bucureşti).

Observatori: Iulian Ivan (Giurgiu) şi Aurel Ionescu (Bucureşti).

Foto: Răzvan Păsărică/www.sportpictures.eu