FOTO | U Cluj transferă pentru PROMOVARE! Echipa și-a asigurat serviciile unuia dintre golgheterii Ligii secunde

Formația din Liga a 2-a, Universitatea Cluj, l-a transferat pe mijlocașul Daniel Pârvulescu de la Pandurii Târgu Jiu. Fotbalistul se află pe lista golgheterilor din eșalonul secund cu 12 goluri marcate.

Doar 2 puncte desparte locul 1 de poziția a 5-a în Liga secundă. Universitatea Cluj este printre pretendentele la promovare, iar formația din Ardeal a transferat un fotbalist care a înscris 12 goluri în prima parte a campionatului.

”Mijlocașul ofensiv al celor de la Pandurii Târgu Jiu, Daniel Pârvulescu, a semnat, azi, cu Universitatea Cluj, înțelegerea urmând a intra în vigoare începând cu data de 1 iulie.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani este unul dintre golgheterii Ligii a II-a, cu 12 goluri înscrise în etapele din prima parte a campionatului, şi şi-a pus semnătura pe un contract valabil pentru următorii trei ani.” se arată pe site-ul oficial al celor de la U Cluj.

WhatsApp Image 2019 01 10 at 11.53.15
Foto: Site-ul oficial Universitatea Cluj

Pe locul 4 a încheiat anul 2018 formația din Cluj. Elevii lui Bogdan Lobonț se află la 1 punct în spatele ultimului loc care asigură promovarea directă.