FOTO | U Cluj, lovitură pe piața transferurilor! Ardelenii au adus un jucător dorit de FCSB

Universitatea Cluj l-a transferat pe Andrei Răuță, fundașul celor de la Academica Clinceni. Fotbalistul a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, însă echipa antrenată de Bogdan Lobonț este următoarea destinație a jucătorului.

Formația antrenată de Bogdan Lobonț are ca obiectiv principal promovarea în Liga 1. Clubul l-a transferat pe Andrei Răuță, fotbalistul care în 2018 a fost la un pas de FCSB. Acesta va îmbrăca tricoul formației din Ardeal începând cu 1 iulie.

”Fundașul central Andrei Răuță (23 de ani) a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani cu FC Universitatea Cluj, înțelegerea urmând a intra în vigoare începând cu data de 1 iulie. 

Unul dintre cei mai promițători tineri fundași din România, fotbalistul a fost crescut în Franța, de Guingamp, unde și-a făcut junioratul, după care a îmbrăcat, pe rând, tricourile formațiilor Astra Giurgiu, Bucovina Pojorâta, CS Balotești și Academica Clinceni, marcând trei goluri în prima parte a acestui sezon de Liga 2.

Mijlocașul ofensiv Daniel Pârvulescu, fundașul central Ionuț Ursu și atacantul Mircea Axente sunt ceilalți jucători transferați de clubul nostru în această iarnă, cu mențiunea că cei trei au făcut deja joncțiunea cu lotul aflat la dispoziția lui Bogdan Lobonț în cantonamentul din Turcia.” se arată pe site-ul oficial al Universității Cluj.

175.000 de euro este cota de piață a jucătorului, potrivit transfermarkt.com.

🤝Andrei Răuță e jucătorul lui "U"!Detalii despre cel mai recent transfer, pe site: http://bit.ly/2DHVZeG#numaiU #totipentru1

Publicată de FC Universitatea Cluj pe Marţi, 29 ianuarie 2019

Pe locul 4 se află formația din Ardeal în clasamentul Ligii a 2-a, la 2 puncte în spatele liderului Sportul Snagov.