Echipa națională feminină de fotbal a României a remizat, scor 1-1, cu selecționata Portugaliei, în preliminariile Campionatului Mondial din 2019. ‘Tricolorele’ nu mai au nicio șansă să se califice la turneul final din Franța.

Potrivit site-ului FRF, Isabelle Mihail a deschis scorul în minutul 34, printr-un șut de la 30 de metri, însă portughezele au egalat rapid, în minutul 39, prin Andreia Norton. Finalul reprizei secunde a aparținut tricolorelor, care au ratat mai multe ocazii prin Andrea Herczeg și Isabelle Mihail. 

Publicată de Nationala Romaniei de Fotbal Feminin pe 12 Iunie 2018

Publicată de Nationala Romaniei de Fotbal Feminin pe 12 Iunie 2018

3.175 de spectatori au asistat la partida România – Portugalia, pe stadionul Municipal din Botoșani.

3️⃣️1️⃣️7️⃣️5️⃣️ de spectatori susțin tricolorele în partida cu Portugalia, din tribunele stadionului Municipal din Botoșani👉 bit.ly/2y4xFms#HaiRomania🇷🇴 #LuptamImpreuna

Publicată de Nationala Romaniei de Fotbal Feminin pe 12 Iunie 2018

Echipa națională a României se află pe locul 4 în grupa de calificare, cu 5 puncte după șase meciuri. Italia a obținut deja biletele pentru Campionatul Mondial 2019, iar Belgia va disputa un baraj.

În următorul meci, România va întâlni Belgia pe teren propriu, la 30 august. Ultima partidă din grupă pentru ‘tricolore’ este în Portugalia, la 4 septembrie.