Bustul din bronz al vedetei portugheze Cristiano Ronaldo, expus pe aeroportul din Madeira, a fost înlocuit cu unul nou, la cererea familiei fotbalistului. Statuia anterioară a generat numeroase glume și ironii din partea fanilor pe rețelele de socializare. 

Potrivit presei locale, operațiunea de înlocuire a statuii a avut loc vinerea trecută, în maximă discreție. În aceeași zi, Cristiano Ronaldo (33 de ani) a reuşit un hat-trick în faţa Spaniei, în partida încheiată la egalitate, scor 3-3.

Bustul realizat iniţial a fost expus în martie 2017, însă a generat controverse, fiind considerat nepotrivit și neconform cu înfățișarea vedetei Portugaliei. Ulterior, muzeul CR7 a cerut în mod oficial înlocuirea acestui bust.

Acest bust este mai bun decât celălalt, iar asta gândeşte toată lumea. Un sculptor spaniol a oferit acest nou bust de îndată ce ne-am decis să-l schimbăm„, a declarat Hugo Aveiro, fratele lui Cristiano Ronaldo.

Vechiul bust

Noul bust

Aeroportul din Madeira a fost redenumit „Cristiano Ronaldo” în onoarea fotbalistului originar din Funchal, capitala acestei insule portugheze.