FOTO | Situație inedită înaintea meciului România – Irlanda de Nord! Mesajele românilor, alături de ‘tricolori’

Naționala României debutează în această seară în Liga Națiunilor. Partida cu Irlanda de Nord începe la ora 21:45, pe Arena Națională, iar ‘tricolorii’ vor avea parte de o surpriză. Având în vedere că meciul se va juca fără spectatori, FRF a luat decizia de a posta mesaje de încurajare din partea fanilor la vestiar, pe banca de rezerve și pe stadion.

Desfășurarea partidei în timp real și golurile vor putea fi văzute AICI.

Mesajele voastre se află în vestiar, în dreptul fiecărui echipament și așteaptă sosirea băieților noștri. Cele mai emoționante cuvinte, din țară și din diaspora, pentru fiecare jucător în parte.

Mai mult decât atât, harta cu toate înscrierile românilor pe frf.ro/peluzatricolora, din toate județele dar și de pe toate continentele, este aici, aprinsă în vestiarul Arenei Naționale! Pentru ca dragostea voastră și realitatea că suntem cea mai frumoasă galerie din lume să îi poarte pe tricolori spre victorie.

Pe băncile de rezerve se află alte mesaje decât cele din vestiar. Ele îmbracă locul unde vor trăi cu sufletul la gură Mirel Rădoi, staff-ul tehnic și jucătorii ce ne pot ajuta pe parcursul meciului.

Iar imaginea PELUZEI TRICOLORE va rula și pe panourile led în timpul meciului, astfel încât cei din teren să aibă în fața ochilor, când mingea iese afară, simbolul galeriei formate din românii care îi susțin necondiționat!Intră și tu pe frf.ro/peluzatricolora în cea mai frumoasă galerie din lume, galeria românilor de pretutindeni! Hai, România!“, este mesajul postat pe site-ul FRF.

4️⃣ ore până la meci❗️ România – Irlanda de Nord, ora 21:45Liveblog 👉 bit.ly/PeluzaTricolora

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Vineri, 4 septembrie 2020

CITEȘTE ȘI -> FOTO | Încă un stadion din București, finalizat în proporție de 90%