Modelul brazilian care l-a acuzat de viol pe Neymar a ajuns să aibă probleme cu legea. Najila Trindade este acum cea acuzată de poliţia statului Sao Paolo. 

Frumoasa braziliancă este acuzată într-un dosar de calomnie, şantaj şi fraudă împotriva jucătorului lui PSG. După ce dosarul în care Neymar era acuzat de viol a fost închis din lipsă de probe, Najila a ajuns să fie cea acuzată într-un dosar deschis chiar de poliţia statală din Sao Paolo.

Tânăra în vârstă de 24 de ani este acum cercetată fiindcă ar fi încercat să obţină bani de la familia lui Neymar în urma scandalului care ar fi avut loc la Paris. Atunci, fotomodelul brazilian a postat şi un filmuleţ din camera de hotel în care s-a întâlnit cu Neymar în capitala Franţei. Presupusa victimă susţinea în faţa anchetatorilor că deţine încă şase minute din acea filmare care dovedesc acuzaţiile de viol.

În vârstă de 26 de ani, Najila Trindade este un fotomodel de succes în Brazilia. Tânăra are zeci de mii de urmăritori pe contul de Instagram, pe care îl alimentează în permanenţă cu fotografii sexy.