FOTO | Răzvan Lucescu s-a întâlnit cu președintele FRF! Ce au discutat

Răzvan Lucescu, antrenorul echipei PAOK, s-a întâlnit la Salonic cu președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, și cu ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei. Astăzi, Lucescu poate să sărbătorească titlul în Grecia.

Răzvan Burleanu și Bogdan Matei au fost prezenți în Grecia pentru a semna Memorandumul între Guvernele Serbiei, României, Bulgariei și Greciei, pentru organizarea EURO 2028 și a Cupei Mondiale din 2030.

burleanu matei

Aseară, Burleanu și Matei l-au vizitat pe antrenorul lui PAOK și i-au urat acestuia mult succes în lupta pentru câștigarea titlului în Grecia.

razvan lucescu razvan burleanu

Astăzi, de la ora 19:00, PAOK joacă în deplasare cu AEL Larissa. În cazul unui succes, echipa din Salonic își asigură câștigarea campionatului, cu două etape înainte de final.

Răzvan Lucescu (50 de ani) este primul antrenor din istoria clubului PAOK neînvins în primele 27 de etape (24 de victorii și 3 egaluri). 

clasament grecia 1

Dacă va rămâne neînvinsă până la final, PAOK Salonic va fi a doua echipă din istoria Greciei care cucerește titlul într-un sezon fără înfrângere, după Panathinaikos în 1964.

1985 este anul în care PAOK Salonic a câștigat campionatul ultima dată.