RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FOTO | „Prinţul” Boateng îşi pierde prinţesa!

Ghanezul Kevin Prince Boateng traversează o perioadă de criză în viaţa personală. Ajuns la Sassuolo, mijlocaşul este afectat de probleme în familie. Boateng riscă să rămână fără frumoasa sa soţie, actriţa Melissa Satta.

Criza care face de câteva luni deliciul tabloidelor din Italia ar fi pornit, aparent, de la distanţa dintre cei doi. Boateng locuieşte în Sassuolo, în timp ce soţia sa a rămas alături de fiul lor în vârstă de 4 ani la Milano.

Zvonurile că mijlocaşul şi-ar fi reluat legătura cu fosta soţie, Jenny, au ajuns şi la urechile actriţei italiene. Aceasta a şters de pe reţelele de socializare toate pozele în care apărea alături de soţul ei.

Boateng şi Melissa Satta sunt căsătoriţi din 2016. Italianca a avut o relaţie de lungă durată cu un alt fotbalist celebru, Christian Vieri. Cei doi s-au despărţit în 2011.

În vârstă de 32 de ani, Melissa Satta s-a născut în Statele Unite, la Boston. În septembrie 2011, actriţa şi prezentatoarea TV se logodise cu excentricul milionar italian, Gianluca Vachhi. O lună mai târziu era surprinsă în timp ce intra într-un hotel cu Kobe Bryant, incident care a dus la destrămarea căsniciei legendarului baschetbalist american.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare