RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FOTO VIDEO | Petrolul nu concepe să rateze promovarea anul acesta! Antrenamente dure pentru elevii lui Viorel Moldovan

„Lupii galbeni” au încheiat anul 2020 doar pe locul 9 în ierarhia ligii a doua, la nouă puncte distanță față de liderul FC U Craiova 1948!

Elevii lui Viorel Moldovan s-au reunit ieri după vacanța de iarnă, iar în noul an trag tare pentru a obține promovarea mult dorită. Dacă în ziua precedentă fotbaliștii prahoveni au început ușor, cu alergări și câteva exerciții fizice, astăzi, lucrurile s-au schimbat, iar jucătorii au trecut la un nivel de pregătire mult mai intens.

Petroliștii au avut parte de unul dintre cele mai grele teste din punct de vedere al condiției fizice, și anume testul Gacom, ce presupune o alergare pe o distanță de 125 de metri, în timp de 45 de secunde, însă are 25 de repetări, cu o pauză de 15 secunde între ele, la fiecare fază distanța crescând cu 6.25 metri.

Toată ședința de pregătire a fost supravegheată de antrenorul Viorel Moldovan, împreună cu preparatorul fizic al echipei, Stelian Isac, iar rezultatele au fost unele care i-au mulțumit pe cei doi. Unul dintre remarcații antrenamentului de astăzi a fost juniorul Rafael Popovici, care s-a descurcat foarte bine la testele efectuate.

Antrenorul Viorel Moldovan a mai pregătit un antrenament care va avea loc în această după-amiază, asta deoarece Petrolul Ploiești se află până sâmbătă în regim de semi-cantomament, cu două antrenamente programate într-o zi.

Citește și VIDEO-FOTO | “Lupii galbeni”, back in business: “Mai sunt șase meciuri care vor fi decisive pentru viitorul echipei”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare