Petrolul Ploiești a început cel de-al doilea cantonament al verii, iar în această după-amiază a efectuat un prim antrenament în Turcia. Lotul ‘lupilor galbeni’ este alcătuit din 22 de jucători.

Plecați de la ora 7 dimineață din curtea stadionului „Ilie Oană”, petroliștii au ajuns, aproape de ora 16.00, la Kızılcahamam, o așezare amplasată la 975 metri altitudine și la circa 90 de minute de mers, cu autocarul, de aeroportul din Ankara.

Potrivit site-ului fcpetrolul.ro, elevii lui Flavius Stoican să vor pregăti în Turcia în următoarele aproape două săptămâni.

De mâine, jucătorii vor intra în ritmul de cantonament, alternând zilele cu câte două ședințe, cu cele rezervate jocurilor de verificare.

Primul amical se va juca vineri, de la ora 17.00, la Bolu, în compania echipei Fatih Karagumruk, promovată în această vară în cel de-al doilea eșalon din Turcia.

Ca o noutate, pe lista adversarelor din acest stagiu s-au mai adăugat două nume, Menemen Beledyespor (13 iulie) și Adanaspor (21 iulie), ambele formații de ligă secundă în Turcia.

Lotul petroliștilor este alcătuit din 22 de jucători: Cezar Lungu, Raul Avram, Cristian Apostolachi (portari), Alves da Silva Walace, Sergiu Arnăutu, Ștefan Bărboianu, Mario Bratu, Ionuț Cioinac, Octavian Cracea, Robert Enache, Antoniu Manolache, Laurențiu Marinescu, Mădălin Mihăescu, Alexandru Munteanu, Petru Racu, Cristian Sîrghi, Cătălin Ștefănescu, Ștefan Ștefanovici, Ianis Stoica, Valentin Țicu, Saim Tudor și Alexandru Zaharia (jucători de câmp).